Hoe ziet het programma eruit?

Het programma heeft een totale looptijd van 2 jaar en bestaat uit een combinatie van individuele gesprekken en groepsworkshops. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning.

Individuele gesprekken

We beginnen met een uitgebreide intake van een uur. In dat gesprek bespreken we je achtergrond en je motivatie om mee te doen. In de daarop volgende gesprekken gaan we steeds in op de thema’s die voor jou actueel zijn. We gaan in op jouw persoonlijke situatie en jouw doelstellingen en kijken naar jouw drijfveren.

16 groepsworkshops

Een groepsworkshop duurt 1,5 uur en hierin behandel ik iedere keer een thema. Dit zijn altijd onderwerpen die bijdragen aan een gezonde leefstijl zoals voeding, beweging, slapen, ontspannen, timemanagement, energiemanagement. Ik wissel theorie af met interactieve oefeningen in de groep. Ik vind het belangrijk dat deelnemers in een veilige en ontspannen sfeer ervaringen met elkaar kunnen delen. We wisselen tips & trucs uit en leren van elkaar. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid!