Burn-outpreventie en begeleiding

Programma Back in Balance

Je staat volop in het leven! Je denkt alles aan te kunnen, zowel op het werk en privé. En ineens overkomt het je. Je voelt je gespannen. Je bent vermoeid. Gestrest. Prikkelbaar. Je kunt het allemaal niet meer aan. Je zit niet lekker in je vel, je hebt weinig conditie en/of je hebt overgewicht. De diagnose: burn-out. Wat is een burn-out nu eigenlijk en vooral: hoe kom je er zo snel mogelijk vanaf?

Het programma is bedoeld voor mensen die kampen met een burn-out of het gevoel hebben ertegen aan te zitten.

Het helpt jou weer terug  naar wie jij daadwerkelijk bent. Zodat jij weer in balans bent en kunt genieten van de dingen die écht belangrijk zijn. Het programma is maatwerk en kunnen per individu verschillen. De volgende onderdelen komen onder meer aan bod: coachgesprekken, fysieke training, voedingsadviezen en ontspanningsoefeningen.

Sarah Zandbergen vertelt: “Uit eigen ervaring weet ik wat een burn-out is. Een aantal jaren geleden kampte ik er ook mee. Na het overlijden van mijn moeder, een slechte relatie en werk waarin ik me niet thuis voelde, knapte bij mij het lijntje. Ik was jong en kon dat niet accepteren. Ik behoorde alles aan te kunnen, toch? Gewoon doorgaan en niet zeuren. Alle ballen hoog houden. Tot ik niet meer verder kon en ik toch echt moest dealen met een burn-out.

Stapje voor stapje ben ik er weer uitgekropen. Door voor mezelf op te komen en de volle aandacht aan mezelf te schenken, kon ik weer verder. Voelde ik me weer blij en energiek. Door mijn ervaring weet ik wat het met je doet en heb ik ontzettend veel begrip gekregen voor mensen met een burn-out. Voor hen heb ik het programma Back in Balance ontwikkeld.”

shutterstock_143317846